Case: Schenker

Helppoutta etäpalavereihin

Etäpalavereiden pitäminen helpottui Schenker Oy:ssä, kun Smartblockin etäneuvottelutekniikalla varustellut minineukkarit saapuivat yrityksen pääkonttorille.

Maailmanlaajuisia logistiikkapalveluja tarjoava DB Schenker hoitaa lento-, meri- ja maakuljetuksia sekä sopimuslogistiikkaa. Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, lentokentän kupeessa.

Lähtötilanne oli monelle toimistotilalle tyypillinen: haluttiin lähellä työpisteitä sijaitsevia, rauhallisia vetäytymistiloja kokouksia ja keskittymistä vaativaa työskentelyä varten.

”Nämä tuli meille avokonttoriin tuomaan rauhallista työtilaa esimiehille tai henkilöille, jotka tarvitsevat keskittymisrauhaa. Tässä kerroksessa varsinkin esimiehillä on tarve vetäytyä rauhalliseen tilaan pitämään kokousta tai työskentelemään lyhyen aikaa rauhassa”, kertoo Leena Oksman (Manager, Invoicing).

Smartblock-työtilat ovat toimiston keskivaiheilla ja sulautuvat loistavasti ympäristöönsä. Suljettava lasiovi ja lasissa oleva frostaus luovat tietoturvallisen ympäristön myös luottamuksellisille keskusteluille.

Tekniikka tukee etäpalaverin onnistumista

Smartblockit ovat osoittautuneet Schenkerillä hyviksi ja suosituiksi tiloiksi, jotka ovat helpottaneet etäpalavereiden sujumista. Erityisesti on pidetty toimivasta tekniikasta, lisäksi Smartblockien tyylikäs ulkonäkö on saanut kehuja.

”Täällä istutaan pienissä porukoissa ja sitten yksinään. Hyvänä puolena on se, että täällä on tuo valmis kaiutin-mikrofonijärjestelmä, niin ei tarvitse istua luurit päässä tässä korona-ajan Teams-maailmassa”, kerrotaan Schenkeriltä.

AV:lla varustetussa Smartblock-minineukkarissa on vakiona näyttö ja integroitu äänentoisto, lisävarusteena niihin saa Jabran konferenssikameran. Vireystasoa tukeva valaistus ja ergonomiset kalusteet lisäävät työskentelyn mukavuutta, kuten myös väljät sisätilat.

”Smartblock-työtiloja voi lämpimästi suositella kenelle vain, joka tarvitsee rauhallisen työtilan”, toteaa Leena Oksman.

Hyvänä puolena on se, että täällä on tuo valmis kaiutin-mikrofonijärjestelmä, niin ei tarvitse istua luurit päässä tässä korona-ajan Teams-maailmassa.