top of page
.
Kotimainen SmartCall Block01 puhelinkoppi vaimentaa ympäristön ääniä tehokkaasti.

Block01

Liikuteltava puhelinkoppi henkikohtaisten asioiden hoitoon ja videoneuvotteluihin toimistoon.

Äänieristetty puhelinkoppi

Optimaalinen yhden hengen puhelinkoppi ja videoneuvottelutila toimistoon

Ääntäeristävä Block01 on kompakti puhelinkoppi. Se tarjoaa optimaalisen ympäristön henkilökohtaisten asioiden hoitoon, puheluihin ja pikaisiin videoneuvotteluihin avokonttoreissa, tehdastiloissa ja aulatiloissa. Sen tarkkaan suunniteltu ääntäeristävä rakenne parantaa yksityisyyttä ja mahdollistaa tehokkaan ja häiriöttömän työskentelyn.

 

Varusteisiin kuuluu korkeussäädettävä pöytätaso, joka mahdollistaa sopivan työskentelyasennon jokaiselle käyttäjälle. Korkeussäädettävä ergonominen istuin takaa istumismukavuuden pitkäkestoisenkin puhelun aikana.

 

Block01 on varustettu valaisimella, jossa on liiketunnistin. Käyttäjä voi säätää kirkkautta omiin tarpeisiinsa sopivaksi. 

Puhelinkopin ilmanvaihto on suunniteltu käyttäjän mukavuutta silmällä pitäen. Automaattisen ilmanvaihdon lisäksi käyttäjä voi säätää ilmanvaihtoa tarpeidensa mukaan varmistaen näin aina raikkaan ja viihtyisän ympäristön.

Kopin alla olevat kiinteät pyörät mahdollistavat helpon liikuteltavuuden. Siirtämiseen tarvitaan yksi henkilö. Block01 voidaan sijoittaa seinustoille tai tilan keskelle. Se aktivoi tehokkaasti hukkatiloja, kuten portaikkoja, aulatiloja ja käytäviä. 

 

Liikuteltavuuden ja kompaktin koon vuoksi Block01 onkin ihanteellinen ratkaisu avokonttoreihin, tehdastiloihin ja aulatiloihin.

Mallin nimi: SmartCall Block01
Kapasiteetti: Optimoitu yhdelle hengelle

Mitat​

  • 1205 mm (l) x 1030 mm (s) x 2295 mm (k)

  • Oviaukko: 760 x 1940 mm

  • Asennuskorkeus: Minimissään 2500 mm

  • Pohjan pinta-ala: 1,2 m2

Kohdekuvia

Sisusta SmartBlock
valmiin värimallin avulla

Asiantuntijasuunnittelijamme ovat valinneet kahdeksan erilaista valmista värimallia helpottamaan SmartBlockin valintaprosessia. Värimallimme ovat harmonisia, visuaalisesti vaikuttavia ja trendikkäitä yhdistelmiä. Materiaalit ovat laadukkaita ja julkisiin tiloihin suunniteltuja.

Basic01

Ulkopaneelit: Valkoinen

Päätylistat: Valkoinen

Seinäpaneelit: Cura 68261

Sohvat: Cura 68261

Pöydän jalka ja keskitolppa: Valkoinen

RAL 9003 Signal white
Basic01 värimalli Cura 68261

RAL9003

Signal White

Cura

68261

Basic01 värimalli neuvottelukuutiossa SmartMeeting Block02.

Ota yhteyttä

Olemme täällä auttamassa sinua valitsemaan oikeanlaiset Smartblock-kalusteet. Jos olet etsimässä jotain, mitä meillä ei ole vielä valikoimassa, älä epäröi kertoa siitä meille. Meidän mallistomme kehittyy jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

 

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja kerro meille tarpeesi, palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Ensisijaisesti olen kiinnostunut tiloista, jotka sopivat:
bottom of page