top of page
SmartBlock neuvottelukuutiot Monetra Oulun toimistotiloissa.

Case | Monetra Oulu Oy

Monimuotoista toimistotyötä tukemassa

SmartBlock-tilat mukautuvat modernin työn tarpeisiin Monetra Oulu Oy:n tiloissa

15.3.2024

Kevätaurinko valaisee Monetran uusia toimitiloja Oulun Limingantullissa. Tummasävyiset SmartBlockin työtilamoduulit luovat kontrastia vaaleasävyiseen moderniin toimistoon. 

 

Monetra Oulu Oy on osa laajempaa Monetra-konsernia. Se tarjoaa monipuolisia palveluita kuntatoimijoille. Uudet toimitilat valmistuivat syksyllä 2023. Oulussa työntekijöitä on useita satoja, mutta iso osa työntekijöistä tekee etätyötä. Toimistolle tullaan varaamalla järjestelmästä työpiste, kertoo hankinta-asiantuntija Jaana Palukka Monetralta.

Tyylikäs pieni puhelinkoppi sopii Teams-palavereihin ja puheluihin.

Toiveena monimuotoinen ja joustava työympäristö

Uusiin toimitiloihin toivottiin neuvottelukuutioita. “Nähtiin tarve tällaisille vetäytymistiloille, kun avokonttorissa työskennellään.”, kertoo Jaana Palukka tilojen hankinnasta. Aikaisempaa kokemusta heillä oli puhelinkopeista. 

SmartCall Block01 puhelinkoppiin valittiin mustaa saarniviilua ja hiilenmustaa Gabrielin Cura-villakangasta.

“Haluttiin myös lisätä toimiston monimuotoisuutta ja vaihtelevuutta sekä tukea erilaisia työtapoja ja -tilanteita. Tavoitteena oli mahdollistaa työntekijöille sujuva siirtyminen työpisteeltä keskittymistä vaativiin tehtäviin ilman erillistä neuvotteluhuoneen varausta.”, valottaa toimitusjohtaja Jussi Kauppi. 

Monetran Smartblock-tilat hankittiin minikilpailutuksella. Kilpailutus järjestettiin puitejärjestelyyn valittujen sopimustoimittajien kesken. 

Neuvottelukoppi SmartMeeting Block04 sijoitettuna avotoimistoon.

Haluttiin myös lisätä toimiston monimuotoisuutta ja vaihtelevuutta sekä tukea erilaisia työtapoja ja -tilanteita. Tavoitteena oli mahdollistaa työntekijöille sujuva siirtyminen työpisteeltä keskittymistä vaativiin tehtäviin ilman erillistä neuvotteluhuoneen varausta.

Akustoivilla ulkopaneeleilla lisää viihtyisyyttä avotoimistoon

SmartMeeting Block04- tilamoduuliin valittiin akustoivat ulkopaneelit. Kangasverhoillut ulkopaneelit vähentävät taustamelua ja puheesta johtuvaa häiriötä ympäröivässä avotoimistossa. Toimistosta tulee miellyttävämpi ja viihtyisämpi.

Tilojen sisustus suunniteltiin muun toimiston värimaailman kanssa yhtenäiseksi, kilpailutuksen ja sisustussuunnittelijan suunnitelman mukaisesti. SmartCall Block01 on päältä mustaa saarniviilua ja sisätilojen seinäpaneelit sekä tuoli on verhoiltu hiilen mustalla Gabrielin Cura -kankaalla. SmartMeeting Block04 -tiloissa käytettiin myös Gabrielin Curan valikoiman vaaleaa toimistotilaan sopivaa sävyä.
 

SmartMeeting Block04 neuvottelukuutio Monetran avokonttorissa.

SmartBlock-tilat aktiivisessa käytössä

ICT-asiantuntija Kimmo Romppanen käyttää työssään usein SmartBlockin tiloja. “Nämä ovat olleet suosittuja ja tykättyjä. Silloin, kun porukkaa on enemmän toimistolla, harvoin nämä ovat tyhjillään. Suurempia tiloja käytetään useimmiten neuvottelussa. Niihin tullaan pitämään myös yksin Teams-palavereita.”, Romppanen kertoo.

 

Jaana Palukka käyttää puhelinkoppia toimistolla ollessaan noin tunnin verran kerrallaan Teams-palavereihin. “Voi vapaasti puhua eikä häiritse muita toimistolla olijoita.”, mainitsee Palukka.

Akustiset ulkopaneelit tekevät avotoimistosta miellyttävän ja viihtyisän.

Jussi Kaupin ja Jaana Palukan mukaan tilamoduulien toimitus tapahtui ajallaan ja asennukset sujuivat hyvin. 

Projektin yhteyshenkilö:

Henna Salo
040 682 4007
henna.salo@smartblock.fi

Projektissa käytetyt SmartBlock-tilat:

SmartCall Block01

SmartMeeting Block04 

 

Jäikö kysyttävää asiakastarinaamme liittyen? Onko sinun organisaatiossasi työympäristön haasteita, joissa me voisimme olla avuksi?


Ota meihin yhteyttä!

bottom of page