top of page
SmartBlock ja Tammelan Stadion yhteistyössä.

Case | Tammelan Stadion

SmartBlock ja Tammelan Stadion yhteistyössä

SmartBlock vetäytymistilat tarjoavat parempaa asiakaskokemusta Tammelan Stadionilla.

8.4.2024

Tammelan Stadion on uusi, moderni, UEFA:n standardit täyttävä jalkapallostadion Tampereen keskustan läheisyydessä. Stadionilla järjestetään vuosittain yli 200 tapahtumaa ja sinne mahtuu 15 000 katsojaa. Toiminnan ytimessä on urheilu ja erityisesti jalkapallo. Stadionilla tullaan järjestämään muun muassa kansallisia maaotteluita ja loppufinaaleja. Se on myös elämyskeskus, jossa järjestetään stadionkonsertteja ja vastuullisuustapahtumia.

Klubitilat tarjoaa upeat puitteet yritysten ja yksityisten järjestämille tapahtumille.

Upeat puitteet yritysten ja yksityisten järjestämille tapahtumille

Upean Tammelan Stadionin kolmannessa kerroksessa on yli 400 hengen monikäyttöiset klubitilat. Suurista lasi-ikkunoista avautuu suora näkymä stadionin nurmikentälle. Nämä klubitilat toimivat otteluiden aikana VIP-tiloina. Tilat tarjoavat upeat puitteet esimerkiksi yritysten ja yksityisten järjestämille aamiaisille, kokouksille, seminaareille, coctailtilaisuuksille tai vaikkapa häille. Klubitilojen varustukseen kuuluu kaksi SmartBlockin vetäytymistilaa. 

 

Rakennuksen neljännessä kerroksessa on Ilves organisaation tilat, Suomen Palloliiton toimisto ja Vepsäläisen B2B-showroom. Tässä kerroksessa SmartBlock työtilat tukevat kiireistä toimistotyöarkea. 

 

Tammelan Stadion tilat toimivat myös Smartblockin showroomina. SmartBlockin showroomiin varataan tapaaminen SmartBlockin asiakaspalvelusta. 

SmartBlock vetäytymistilat ovat laadukkaita ja kotimaisia.

Poikkeuksellisen hankkeen hankintapäätöksissä vaikuttivat laatu ja kotimaisuus

SmartBlockin vetäytymistilojen laadukkuus ja kotimaisuus vaikuttivat hankintapäätöksessä. “Vetäytymistilojen tuli olla laadukkaita, koska täällä järjestetään paljon tapahtumia.”, valottaa Ilves Stadion Oy:n ja Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen tilojen hankintaa. 

 

“SmartBlock ymmärsi hankkeen poikkeuksellisuuden ja tarpeet. Siitä sitten rakentui kivasti kumppanuusmalli.”, kertoo Niklas-Salminen yhteistyön alkumetreistä.

Risto Niklas-Salmelan mukaan vetäytymistilat tuovat asiakkaalle lisäarvoa.

Vetäytymistiloilla lisäarvoa asiakkaille

“Halusimme tuottaa asiakkaille lisäarvoa tarjoamalla vetäytymistiloja. Jos kesken otteluiden tai tapahtumien on jokin tärkeä puhelu tai neuvottelu, tiloihin voidaan vetäytyä.”, kertoo Niklas-Salminen. 

 

Ilveksen organisaatiolla on kaksi vetäytymistilaa. “Tuo yhden hengen työskentelytila on huikea. Siitä aukeaa esteetön näkymä kentälle.”, hehkuttaa Niklas-Salminen. 

SmartWorking Block1.5 työtilasta on suora näköyhteys stadionille.

Mukautuvat eri tarpeisiin ja ympäristöihin

SmartBlock-tilat mukautuvat erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin. Ilveksen organisaation vetäytymistilat on brändätty Ilveksen väreihin. “Brändivärit tuovat lisäarvoa; erityisesti Ilveksen kannattajilla sydämessä saattaa läikähtää.”, hymähtää Risto Niklas-Salminen. Nämä ovat Ilves-koppeja, sisustettuna vihreällä ja keltaisella kankaalla. Ajatuksena on ollut myös ilves-kissan brodeeraus kangaspaneeleihin.”, hän visioi.

Vetäytymistilat mukautuvat erilaisiin tarpeisiin.

Klubitilojen vetäytymistilat on suunniteltu skandinaaviseen tyyliin sopivaksi. SmartMeeting Block02 ja SmartCall Block01 tilojen tummat kehykset luovat kontrastia vaaleasävyiseen klubitilaan. Ulkopaneeleiksi valittiin tammiviilua ja sisätilat on sisustettiin beigen sävyillä.Suomen Palloliiton toimistossa on sinivalkoinen SmartWorking Block1.5. “Tietysti meidän näkökulmasta oli mukava, että saatiin se mukautettua meidän väreihin,” kertoo Palloliiton aluepäällikkö Jouni Koivuniemi. “Se on kiva, kompakti ja täydessä käytössä”, hän lisää.

Brändivärit tuovat lisäarvoa; erityisesti Ilveksen kannattajilla sydämessä saattaa läikähtää.

Muuntojoustavuus mahdollistaa pitkän elinkaaren.

Tilojen helppo muunneltavuus mahdollistaa pitkän elinkaaren

Risto Niklas-Salminen arvostaa myös tilojen helppoa muunneltavuutta. Jos myöhemmin tuleekin tarve pohtia uusiokäyttöä, paneelit voidaan vaihtaa. 

 

“Kaikissa Tammelan Stadionilla käytetyissä malleissa on pohjarakenteeseen integroidut renkaat, jolloin tiloja on helppo järjestellä tarvittaessa uudelleen.”, kertoo Henna Salo SmartBlockilta.

Kaikissa Tammelan Stadionilla käytetyissä malleissa on pohjarakenteeseen integroidut renkaat, jolloin tiloja on helppo järjestellä tarvittaessa uudelleen.

Onnistunut kumppanuus

Kumppanuus SmartBlockin kanssa ollut positiivista ja tavoitettavuus erinomaista. SmartBlockin tuotteet ovat saaneet yksinomaan positiivista palautetta. Ne ovat olleet toimivia ja laadukkaita. “Tilat ovat olleet niin kovassa käytössä, että ne voisi melkein liittää varauskalenteriin,”, kertoo Risto Niklas-Salminen.

Projektin yhteyshenkilö:

Henna Salo
040 682 4007
henna.salo@smartblock.fi

Projektissa käytetyt SmartBlock-tilat:

Klubitilat:
SmartCall Block01

SmartMeeting Block02


Ilves toimisto:

1 x SmartMeeting Block06

2 x SmartWorking Block1.5 

Suomen Palloliitto: 

SmartWorking Block1.5 

Jäikö kysyttävää asiakastarinaamme liittyen? Onko sinun organisaatiossasi työympäristön haasteita, joissa me voisimme olla avuksi?


Ota meihin yhteyttä!

bottom of page